Tel. Contact +40 766 491 595 +40 723 322 262

In materia dreptului comercial si dreptul insolventei. Acordam asistenta juridica privind activitatile societatilor comerciale: infiintari, mentiuni, fuziuni, dizolvari si lichidari. Acestea includ si servicii de redactare a actelor constitutive, a hotararior/deciziilor organelor statuare ale societatii si a tuturor documentelor necesare si de inregistrare a acestora la institutiile competente.

De asemenea, asiguram asistenta juridica in cazul negocierii, incheierii, executarii si incetarii contractelor comerciale incheiat de client, precum contracte de prestari servicii, contracte de distributie, contracte de mandat, comision, vanzare-cumparare, etc.

In ceea ce priveste dreptul insolventei societatea noastra ofera, pe langa serviciile de redactare a documentelor specifice si servicii de asistenta si reprezentare in cadrul cererilor de deschidere a procedurii insolventei, contestatii la cererea de deschidere a insolventei, contestatii la tabelul preliminar/definitiv, cereri de inscriere la masa credala, cereri de atragere a raspunderii patrimoniale ale administratorilor, participarea la adunarea generala a creditorilor, acordarea asistentei juridice pe intreaga durata a procedurii insolventei in procedura reorganizarii judiciare si in procedura falimentului.