Tel. Contact +40 766 491 595 +40 723 322 262

Va putem oferi sprijin in orice situatie care presupune aplicarea principiilor de drept penal, ne implicam in toate tipurile de urmariri penale - de la infractiunile care se incadreaza in sfera criminalitatii "gulerelor albe" la infractiunii grave care acopera o mare varietate de condamnari cu pedeapsa maxima.

Asiguram asistenta si/sau reprezentare parti civile, parti vatamate, parti responsabile civilmente, atat persoane fizice, cat si persoane juridice in cadrul procesului penal la toate nivelele (fond, apel, recurs, cai extraordinare de atac).

Oferim servicii de consultanta, opinii legale in orice domeniu si mediere persoanelor juridice si persoanelor fizice, asistarea si reprezentare in fata instantelor judiciare precum si a tuturor institutiilor de stat si particulare in vederea apararii intereselor clientilor nostrii:
1. Consultatii juridice
2. Asistenta juridica si reprezentarea in fata organelor de urmarire penala - Politie si Parchet , respectiv a Instantelor judecatoresti de orice grad;
3. Redactarea de plangeri , denunturi , memorii , alte cereri;
4. Redactarea , depunerea si sustinerea unor cereri avand ca obiect :
5. Sesizarea organelor de urmarire penala;
6. Plangeri prealabile ale persoanelor vatamate;
7. Plangeri indreptate impotriva masurilor si actelor dispuse de organele de urmarire penala;
8. Interventia in procesul penal a partii responsabile civilmente;
9. Luarea masurilor de restituire a unor bunuri;
10. Suspendarea urmaririi penale sau a judecatii;
11. Liberarea provizorie;
12. Contestatii in anulare , revizuiri;
13. Revocarea masurilor de siguranta;
14. Reabilitari;
15. Contopiri , liberari conditionate , amanarea sau intreruperea executarii pedepsei inchisorii , inlaturarea sau modificarea pedepselor penale aplicate;
16. Contestatii la executare;
17. Consultanta juridica pentru:

  • Infractiuni contra patrimoniului
  • Infractiuni contra persoanei
  • Reabilitarea judecatoreasca
  • Infractiuni contra autoritatii
  • Infractiuni la regimul stabilit pentru anumite activitati economice
  • Infractiuni de serviciu sau in legatura cu serviciul
  • Infractiuni de Coruptie
  • Infractiuni informatice
  • Contraventii si infractiuni rutiere

Accidente de circulatie rutiera (inclusiv accidente auto)

Suntem una dintre companiile de drept, putinele care activeaza permanent in acest domeniu al dreptului penal. De aceea, experienta noastra sustinuta si realizarile dovedesc inca o data ca asistenta noastra juridica este expresia maxima a seriozitatii, corectitudinii si angajamentului nostru fata de client. In primul rand, trebuie sa mentionam ca dupa atat de multi ani de practica, nu am pierdut niciodata un caz si nici nu am obtinut o sentinta de pedeapsa cu inchisoarea.

In al doilea rand, trebuie sa aducem in prim plan modalitatea optima de abordare a acestor cazuri, modalitate care impune elaborarea unei strategii inainte ca procurorii sa beneficieze de timp pentru a corela toate elementele din dosarul penal in vederea lansarii de noi acuzatii. De aceea, timpul este esenta: cu cat ajungem mai repede in contact cu clientul, cu atat este mai sigura obtinerea unei sentinte favorabile. Dorim, de asemenea, sa mentionam in prezenta sectiune si activitatea noastra de recuperare a daunelor survenite in urma unui accident. Am reusit sa obtinem despagubiri pentru bunurile distruse si chiar mai mult decat atat, am reusit sa obtinem despagubiri care sa acopere toate cheltuielile care au survenit dupa producerea accidentului.

Noi intelegem ca ambele parti implicate trec prin momente extrem de dificile si, din acest motiv, vom sta mereu la dispozitia clientului pentru a-i oferi suportul necesar.

Erori judiciare

Cabinet Avocat Drumcea-Petrache Florentina ofera sprijin juridic, in scopul de a acorda clientilor nostri posibilitatea de a corecta o hotarare. Desi erorile judiciare implica o abordare foarte complexa si dificila, noi oferim o cale de atac venind in ajutorul clientilor nostri fata de care s-a produs o eroare. In acest sens, ne bazam strategia noastra de a concepe o aparare puternica inclusiv pe dispozitiile Conventiei pentru apararea drepturilor omului si a libertatilor fundamentale si, de asemenea, pe hotararile luate in cazurile judecate la Curtea Europeana a Drepturilor Omului.